Bitci Teknoloji, Gençlerbirliği Token Arzını Gerçekleştiriyor!

Bitci Teknoloji ve Gençlerbirliği iş birliğiyle geliştirilen Gençlerbirliği Taraftar Token’ları, 6 Eylül Pazartesi günü saat 15:00’te satışa sunulacak. İki yıllık anlaşma kapsamında Bitci logoları kulüp formasında yer alacak.

Fan Token Patlamasına Bitci Damgası: Gençlerbirliği token arzını gerçekleştiriyor!

Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden Gençlerbirliği ve Bodrum merkezli Blockchain şirketi Bitci Teknoloji iş birliğiyle geliştirilen taraftar token ilk arzı pazartesi günü saat 15:00’te gerçekleşecek. Bitci.com üzerinden sadece Bitcicoin aracılığıyla alınabilecek Gençlerbirliği Taraftar Token’larına (GBSK) sahip olmak isteyen yatırımcıların, alım işlemi öncesinde cüzdanlarında yeterli miktarda Bitcicoin bulundurması gerekiyor. Gerçekleşecek ön satışta toplam 50 milyon GBSK satışa sunulurken, toplamda 100 milyon GBSK çıkarılacak. Satıştaki kişi başı üst alım limiti ise 6 bin GBSK olarak belirlendi.

Takip et

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..